MENIU

Ucigașul din Prahova a fost prins! Povestea ȘOCANTĂ din spatele crimei

Concubinul femeii care a fost ucisă, luni dimineață, în municipiul Ploiești a fost reținut de procurori, după ce s-a predat autorităților, iar în timpul audierilor și-ar fi recunoscut fapta.

Surse judiciare au declarat, miercuri, că bărbatul a recunoscut comiterea faptei, el urmând să fie prezentat, în cursul zilei, Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă, potrivit Agerpres.

O femeie de 36 de ani din municipiul Ploiești a fost înjunghiată mortal, luni dimineață, iar fiul acesteia a fost, de asemenea, rănit, în urma unui scandal care a pornit dintr-un motiv uluitor. Prietenele femeii ar fi refuzat o partidă de amor în 4.

Alexandru Rusu, mai are în palmares, o condamnare pentru trafic de persoane și stupefiante. Cei doi au petrecut până spre dimineață împreună cu două tinere, una de 19, cealaltă de 17 ani, potrivit Știrile ProTV.

Într-un final, el le-ar fi propus o orgie însă cea mai mica dintre ele l-a refuzat. De nervi, individul a devenit agresiv, iar pentru că partenera sa i-a luat apărarea fetei s-a ajuns la crimă.

În casă erau și cei doi copii ai victimei, iar băiatul ei de 13 ani a vrut să își salveze mama, însă a fost ranit.

Surse apropiate anchetei au declarat că victima avea mai multe de 30 de plăgi înjunghiate, multe dintre acestea atingându-i organe vitale.

Mai multe articole despre:
crimă procurori Prahova criminal cuţit