MENIU

Criminalul din Parcul Tăbăcărie a fost prins de polițiști

Un constănțean în vârstă de 43 de ani a fost reținut de polițiști și va fi prezentat, sâmbătă, judecătorilor Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă, fiind suspectat de uciderea bărbatului al cărui trup a fost găsit în Parcul Tăbăcărie, potrivit AGERPRES.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea procurorilor, au fost găsite mai multe probe incriminatoare.

Victima și agresorul, ambii fără ocupații, se cunoșteau și se pare că s-au luat la ceartă și ulterior la bătaie, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan iscat între ei.

Persoana care și-a pierdut viața, în vârstă de 49 de ani, a fost lovită, în mod repetat, cu pumnii și picioarele în cap.

Vineri, trupul unui bărbat a fost găsit pe o alee a Parcului Tăbăcărie din municipiul Constanța, în apropierea unui restaurant, polițiștii neexcluzând ipoteza unei crime în condițiile în care pe corpul victimei au fost găsite urme de violență.

Polițiștii au fost sesizați, prin numărul unic de urgențe 112, de un cetățean care a alertat autoritățile după ce a descoperit cadavrul.

Mai multe articole despre:
poliţie crimă parc criminal