MENIU

Criminalul din Braşov care şi-a ucis familia are o solicitare în arest. Şi poliţiştii s-au mirat

Florin Mircea Buliga, barbatul din Braşov care si-a omorat familia, iar apoi s-a predat, este arestat pentru 30 zile si se afla in arestul Politiei Brasov. Acesta a avut şi o cerere expresă: vrea doar mâncare fără carne, întrucât ţine post.

Barbatul se afla intr-o celula cu alti patru detinuti, iar pana acum el a primit vizite din parea unei cumnate, dar si prieteni de-ai sai. Mai mult, detinutului i-a fost lasat si un pachet, in care a primit fructe si bani, scrie bzi.ro. 

Cazuri criminalilor care si-au ucis familiile, studiate de psihiatrie, releva faptul ca deseori multi dintre criminali au ales sa se sinucida imediat dupa atacuri, cand criza de furie a disparut si constientizeaza ce au facut. Ceea ce atrage atentia in crima de la Brasov este faptul ca Florin Mircea Buliga, cel care si-a ucis sotia si cei doi copii, a incercat sa se sinucida inainte de a comite actul criminal. Lipsa remuscarilor, dar si faptul ca, desi spune ca avea de ani buni ganduri de sinucidere, nu le-a mai dat curs, ridica multe semne de intrebare in legatura cu profilul sau psihologic.