MENIU

Detalii șoc despre tripla crimă din Brașov. Criminalul și-a făcut selfie cu cadavrele

Detalii socante despre crima din Brasov

Noi detalii îngrozitoare ies la iveală la aproape două săptămâni de la tripla crimă care a șocat România. Criminalul a făcut fotografii de tip selfie în orele de după masacru, în care apar și trupurile soției și ale copiilor uciși în somn.

Florin Mircea Buliga, criminalul dement care și-a măcelărit soția și cei doi copii convins fiind că le-a făcut un bine, nu-și regretă deloc faptele, a dezvăluit avocatul bărbatului.

În telefonul bărbatului au fost descoperite imagini de tip, "selfie'' surprinse de către ucigaș după ce a săvârșit tripla crimă.

Mircea Buliga susține în continuare că fapta pe care a comis-o i-a ajutat pe cei dragi să ajungă într-o lume mai bună și nu-și amintește cum a procedat când le-a luat viețile celor trei.

Barbatul care si-a macelarit familia dorește ca acest caz să fie soluționat cât mai repede.

,,Nu regretă fapta și-o asumă, este conștient de procedurile judiciare care îl așteaptă'', a declarat Daniel Diaconu, avocatul lui Florin Mircea Buliga, potrivit Brasov TV.

În arest Mircea Buliga a solicitat cărți despre istoria dacilor, iar fratele lui i-a îndeplinit această dorință. Astăzi, în Vinerea Mare, Florin Mircea Buliga împlinește 44 de ani. El își va petrece și Paștele după gratii.

Monica Buliga, femeia ucisă de soţ, a fost înmormântată vinerea trecută, alături de cei doi copii, în comuna natală comuna - Tupilaţi, din judeţul Neamţ. Victimele triplei crime de la Braşov au fost conduse pe ultimul drum de aproximativ 200 de oameni, între care părinţii şi fratele criminalului, anunță Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov au primele rezultate ale expertize toxicologice în cazul bărbatului care şi-a omorât soţia şi pe cei doi copii, stabilindu-se că Florin Buliga consumase cannabis în ziua triplei crimei.

Braşoveanul care şi-a ucis familia a povestit anchetatorilor că le-a făcut un bine soţiei şi copiilor lor prin această faptă, considerând că ei se află acum într-o lume mai bună. El a spus că întâi şi-a omorât soţia, apoi fata, iar la urmă băiatul, cele trei persoane fiind ucise în timp ce dormeau.

Mai multe articole despre:
crima braşov