MENIU

Criminaliştii au înlemnit când au deschis fereastra: FEMEIA S-A TREZIT DIN MORŢI

Criminaliştii au trăit o scenă demnă de un film de groază

Povestea femeii de 45 de ani din Medgidia care s-a trezit din morți a început seara trecută, când un vecin a sunat la 112 îngrijorat că nu o mai văzuse de o săptămână.

Le-a spus operatorilor de la numărul unic de urgență că presupune că este moartă, iar din apartamentul ei venea un miros greu de suportat, scrie reporterntv.ro.

"S-a deplasat o echipă de intervenții care a deschis ușa cu o cheie, ocazie cu care au văzut-o pe locatară culcată lângă un pat, în dormitor și au constatat, făra să verifice, că e decedată", a declarat cms. șef. Costantin Rădoacă, șef Serviciul Investigații Criminale Medgidia.

Criminaliştii au trăit o scenă demnă de un film de groază, după ce au fost chemați de colegii lor de la Poliția Medgidia să investigheze un caz de moarte suspectă. Când au deschis geamul pentru a  cerceta mai bine cadavrul și apartamentul, “moarta” a deschis brusc ochii și încercat să vorbească.

În ciuda erorii inițiale, intervenția politistilor si a vecinului s-a dovedit a fi salutară. Femeia suferise un atac cerebral si risca să moară, dacă nu ar fi fost descoperită la timp. Dacă la fața locului s-ar fi aflat și un echipaj medical, cu siguranță femeia nu ar fi fost declarată moartă. Am putea vorbi în acest moment de o nouă neglijență a operatorilor 112, sistem administrat de Serviciul de Telecomunicații Speciale. Din motive inexplicabile, operatorul nu a trimis, la apelul vecinului, și o ambulanță ci doar poliția, încălcând astfel procedura obligatorie.

„În cazul în care este o persoană căzută în casă sau se suspectează că a decedat, se trimite și o Ambulanță. În  cursul serii de ieri nu am avut nicio astfel de solicitare în Medgidia“, a declarat dr. Ionuț Cealera.

După aproape două ore, timp în care a fost considerată moartă, femeia de 45 a primit în sfârșit ajutor medical, pentru că polițiștii au chemat Ambulanța.

VEZI VIDEO AICI

Mai multe articole despre:
femeie medgidia s-a trezit din morţi