MENIU

Crimele din Caracal. Surse: 3 victime sunt aproape certe. Există indicii că alte 20...

Crimele din Caracal: Trei victime sunt aproape certe, exista indicii ca inca 20 de disparitii ar putea avea legatura cu Dinca

Dupa ce a fost confirmat ADN-ul Alexandrei Macesanu in probele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, surse din ancheta au declarat pentru Ziare.com ca in acest moment, exista informatii aproape certe despre trei victime, in baza probelor analizate.

Este vorba despre Alexandra Macesanu si inca doua fete.

Mai mult, surse apropiate anchetei spun ca exista indicii ca inca 20 de disparitii ar putea avea legatura cu Gheorghe Dinca, fiind facute cercetari amanuntite in acest moment legate de posibila ucidere a inca 20 de fete.

Mesajul lui Alexandru Cumpănașu privind testele ADN: Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu!

Precizam ca Gheorghe Dinca a recunoscut, la sfarsitul saptamnii trecute, ca a ucis-o pe Alexandra, dar si pe Luiza, o fata de 18 ani disparuta in urma cu 3 luni. Totodata, Dinca a fost audiat marti si in cazul unei a treia crime. 

Mesajul lui Alexandru Cumpănașu privind testele ADN: Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu!

Audierea a avut loc dupa ce acasa la suspect s-ar fi gasit telefonul unei tinere, disparuta de acasa si gasita moarta intr-un parc din Craiova acum cativa ani.

In acest caz este vorba despre Alexandra Goghez, o tanara de 17 ani care a disparut de acasa in 2015 si care a fost gasita moarta in parcul "Nicola Romanescu" din Craiova. Fata era decapitata si s-a dovedit ca fusese jefuita si violata.

Sursa: ziare.com