MENIU

Crimă oribilă în Brașov. Femeie ucisă de propriul soț - Detalii șocante din anchetă

Sursa foto: Arhivă

O femeie de 67 de ani, din Cincu, județul Brașov, a fost ucisă de bărbatul alături de care spera să trăiască bătrâneți liniștite.

Vecinii spun că bărbatul era foarte gelos, iar la ultimul scandal nu s-a mai putut controla și a ucis-o pe partenera de viață. În Cincu, toată lumea știa de scandalurile care adesea izbucneau în gospodăria celor doi, deși se mutaseră anul trecut împreună.

„Foarte des se certau, rar când am auzit să aiba și ei pace. Era foarte gelos și o bătea de gelos, de multe ori auzeam cum o bătea”, afirmă Loredana Savu, vecină. 

Ultima ceartă a izbucnit în toiul nopții, iar femeia a fost ucisă în bătaie. Conștient de ce a facut, omul a ieșit la poartă și a strigat după ajutor, sperând că se mai poate face, totuși, ceva.

„Un vecin a alertat Poliția și Ambulanța, la fața locului s-a constatat decesul victimei, nu se mai putea face nimic”, a prcizat Claudiu Sandu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

La 64 de ani, bărbatul va trebui să răspunda în fața legii pentru omor, faptă pentru care ar putea sta la închisoare până la 25 de ani.

Mai multe articole despre:
crima brasov femeie ucisa ancheta