MENIU

Crimă Mangalia. Fratele fetei ucise face acuzații extrem de grave - Cine ar fi alimentat conflictul dintre cele două adolescente

Alina, fata ucisă de prietena sa/ Imagine de arhivă

Ies la iveală detalii șocante în cazul crimei din Mangalia! Fratele victimei face acuzații extrem grave la adresa patronului hotelului, care ar fi alimentat tensiunile dintre cele două. Iar cardul bancar al victimei este de negăsit, după ce a fost folosit de agresoare. 

Fratele Alinei caută răspunsuri la întrebările legate de moartea surorii sale. Tânărul a declarat în exclusivitate la Realitatea PLUS că patronul hotelului întreținea relații sexuale cu criminala și că sora sa era șantajată și umilită.

"Patronul a santajat-o pe sora mea, Alina, sa ii scrie demisia pentru faptul ca nu mai dorea sa intretina relatii sexuale cu ea. Ea se comporta foarte necuviincios cu sora mea, inca de la inceput, de cand era la munca. Alina o intreba pentru faptul ca era incepatoare in domeniu, nu avea experienta absolut deloc, o intreba pe Loredana care ii raspundea foarte agresiv si pe un ton ridicat. Noi stim despre Loredana si ca se culca cu toti patronii, consuma foarte mult alcool, se intorcea noaptea tarziu, trantea, arunca cu obiectele din camera si o certa pe Alina. Ii facea aprop Alinei - 'Haide, fata, nu vii si tu cu mine'? referitor la inselat, sa se culce cu patroni ... 'Haide, da ce esti sfanta? Te dai mare cinstita? Si pentru faptul ca Alina o refuza a prins mai mare invidie", a povestit  Ionuț Ciobanu, fratele Alinei.

Crima de la Mangalia. Adolescenta care și-a ucis cea mai bună prietenă nu are nicio remușcare! Fata va fi supusă unei expertize psihiatrice

Totodată, Loredana nu își regretă faptele, potrivit fratelui victimei.

"Si patronul trb tras la raspundere pentru faptul ca nu a luat-o in considerare pe Alina cand a declarat faptele Loredanei. Ea nu regreta nimic din ce afacut", a mai spus fratele adolescentei ucise.

Criminala care și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă a fost supusă unei expertize psihice de medicii legiști din Constanța. A trecut de asemenea printr-o expertiză fizică. Dovezile ar putea cântări extrem de mult în balanța magistraților, care vor decide câți ani va petrece tânăra după gratii. 

Mai multe articole despre:
crima mangalia fata ucisa acuzatii grave