MENIU

CRIMĂ la un magazin de pe Calea Victoriei. Înjunghiată de fostul iubit. Suspectul, reţinut 24 de ore

CRIMĂ la un magazin de pe Calea Victoriei
CRIMĂ la un magazin de pe Calea Victoriei
CRIMĂ la un magazin de pe Calea Victoriei. Înjunghiată în Joia Mare de fostul iubit
CRIMĂ la un magazin de pe Calea Victoriei. Înjunghiată în Joia Mare de fostul iubit
<p>CRIMĂ la un magazin de pe Calea Victoriei. &Icirc;njunghiată &icirc;n Joia Mare de fostul iubit. Suspectul, prins - Foto: Realitatea Tv</p>
<p>CRIMĂ la un magazin de pe Calea Victoriei. &Icirc;njunghiată &icirc;n Joia Mare de fostul iubit. Suspectul, prins - Foto: Realitatea Tv</p>

Parchetul Capitalei l-a reţinut pentru 24 de ore pe Tiberiu Radu, principalul suspect în cazul femeii care a fost înjunghiată joi într-un magazin din Capitală, urmând ca bărbatul să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzat de omor calificat. Reamitim că o crimă sângeroasă a avut loc la un magazin situat pe Calea Victoriei. O femeie în vârstă de 36 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. După ore întregi de căutări, poliţiştii l-au prins pe principalul suspect. Acesta este fostul iubit al victimei.

O vânzătoare de la un magazin de haine a fost înjunghiată mortal. Joi dimineaţa, în jurul orei 9:30, un martor a făcut un apel la numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul a auzit ţipetele victimei, a alertat Poliţia, însă, ulterior, acesta a intrat în stare de şoc. Sosiţi la faţa locului, medicii de la SMURD au încercat minute în şir să o resusciteze, însă, din cauza rănilor multiple şi profunde, nu au mai putut face nimic şi au fost nevoiţi să constate decesul.

Poliţiştii şi criminaliştii sunt la faţa locului şi fac cercetări. Conform unor surse citate de Realitatea TV, femeia a fost ucisă de un fost iubit.

Agresorul a reuşit să scape, dar, după ore întregi de căutări, a fost prins de poliţişti.

Halucinant! Ce mesaje primea vânzătoarea ucisă cu sânge rece de la fostul iubit, principalul suspect

Magazinul aparţine Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fost şef al SRI. Aceasta a declarat că femeia, în vârstă de 36 de ani, ar fi fost înjunghiată în toaletă, la doar câţiva metri de colega sa.

Victima era terorizată de fostul său iubit. Deşi depusese o plângere la Poliţie, ea primea mesaje de ameninţare cu moartea de la bărbat.

"L-am văzut pe bărbat de câteva ori. Mi s-a părut un om ciudat, foarte insistent, o păzea pe la magazin... Am văzut mesajele pe care i le trimitea. Ea şi-a schimbat de foarte multe ori numărul de telefon. Anul trecut, omul acesta a vrut să se sinucidă. Sunt în stare de şoc şi mi se pare groaznic ceea ce se întâmplă, mai ales că ea sesizase autorităţile de foarte multe ori", a declarat, la Realitatea TV, Alina Petre.

Vânzătoarea avea un copil de 6 ani.

Mai multe articole despre:
crimă crimă Calea Victoriei