MENIU

CRIMĂ DIN GELOZIE. Un HOMOSEXUAL, suspectat CĂ ȘI-A UCIS PARTENERUL

Un bărbat de 39 de ani a fost găsit mort, în urmă cu puţin timp, înjunghiat în gât cu mai multe lovituri de cuţit. Poliţiştii constănţeni suspectează că este vorba de o crimă, pe fondul geloziei, între doi bărbaţi.

Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi în cazul crimei din Constanţa, după ce un bărbat a fost ucis de prietenul său, cu mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului. Locuinţa şi casa scărilor din bloc erau pline cu sânge şi urme de paşi, semn că între victimă şi agresor s-a dat o luptă violentă. Cel care l-a găsit noaptea trecută pe bărbat, fără suflare şi într-o baltă de sânge, în faţa liftului de lângă apartamentul în care locuia victima, a fost un vecin care a alertat poliţia. Se presupune că este vorba de o crimă pasională, agresorul omorându-şi partenerul, din gelozie.

Ancheta începută în timpul nopţii a continuat şi astăzi, criminaliştii ridicând o mulţime de probe. Poliţiştii şi-au luat măsuri de precauţie maximă având informaţii că bărbatul omorât ar fi avut SIDA. Vecinii au declarat că avea un comportament dubios, fiind frecventat numai de bărbaţi care petreceau des în apartamentul de la etajul cinci al blocului, nou construit pe şoseaua de variantă a oraşului. Noaptea trecută, vecinii ar fi auzit ţipete şi multă gălăgie pe scări. Cadavrul bărbatului omorât a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanţa pentru efectuarea necropsiei.

 Mai mult pe evz.ro