MENIU

Crima din Bascov. Prima mărturisire făcută de colonelul care și-a găsit familia măcelărită

5 persoane, printre care și un copil de 5 ani, UCISE cu sânge rece, în Argeș!

Colonelul-medic care și-a găsit întreaga familie măcelărită la Bascov, soția, copilul de numai 5 ani, cumnatul și socrii, a vorbit, pentru prima dată despre tragedie.

"Nu am cuvinte să descriu starea în care mă aflu în momentul de faţă. Nu am starea necesară, vă rog să mă înţelegeţi", a mărturisit bărbatul, pentru un post tv.

Marți, în jurul orelor 16.00, capul familiei, colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești, a făcut o înfiorătoare descoperire. Soția sa, asistentă și ea la Spitalul Militar, părinții și fratele ei, dar și fetița de 5 ani fuseseră înjunghiați până la ultima suflare de propriul cumnat. 

Crimele din Bascov, planificate cu atenție de ucigaș

Masacrul din Argeș a fost plănuit în urmă cu mai mult timp. Criminalul bolnav psihic și-a notat, într-un jurnal, pas cu pas crima. El le-a povestit totul oamenilor legii de ce și-a omorât pe rând cele mai apropiate persoane: părinții, fratele, sora și nepoțica, în vârstă de doar cinci ani. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Anchetatorii au găsit jurnalul criminalului în care era notat un plan mai vechi de ucidere a rudelor. Acesta a recunoscut că intenția de a comite un masacru a fost una veche, bine gândită.

Potrivit dezvăluirilor cutremurătoare ale criminalului, prima persoană căreia a dorit să-i ia viața a fost chiar mama sa, care a fost găsită moartă în pat. Următorul pe lista sa de victime a fost tatăl său, pe care l-a atacat pe holul dintre dormitor și baie. Ultima victimă din casa în care locuia a fost fratele său, care a fost găsit, de asemenea, fără suflare în pat.

După ce și-a ucis o parte din familie, acesta și-a urmărit cumnatul, care locuia împreuna cu sora acestuia și cu fetița lor de cinci ani. După ce s-a asigurat că acesta a părăsit locuința, criminalul a traversat spre casa surorii sale, acolo unde a ucis-o pe ea și pe copilă, care dormeau în același pat.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a menționat anchetatorilor că și-a omorât nepoțica de 5 ani din supărare, deoarece acesta îi făcuse cadou un lănțișor din aur pe care fata nu îl purta.