MENIU

Crimă Botoșani. Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fetița de 8 ani a fost prins cu focuri de armă. Legătura halucinantă dintre victimă și ucigaș

Bărbatul suspectat că şi-a ucis nepoata de 8 ani a fost prins în apropierea locuinţei. Polițiștii au tras focuri de armă / Foto: Inquam Photos

Un bărbat de 32 de ani, din judeţul Botoşani, suspectat că a ucis-o pe fata de 8 ani - dispărută dintr-o localitate din judeţul Botoşani și găsită decedată la marginea satului - a fost prins în apropierea locuinţei sale. Pentru reținerea sa, polițiștii au tras două focuri de armă în plan vertical. Șocant este că fata este nepoata criminalului.

”În urmă cu puţin timp, bărbatul băbuit de comiterea faptei a fost identificat şi prins de către poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, în vegetaţia din apropierea acesteia (...) Au fost executate şi două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, au transmis, sâmbătă, oficialii IPJ Botoşani.

Poliţiştii care au participat la căutări au apreciat intervenţia ca fiind extrem de dificilă, având în vedere terenul accidentat şi buruielile extrem de mari.

”Toată vegetaţia din jurul nostru a fost foarte dificilă, sunt condiţii extrem de greu de gesionat”, a declarat unul dintre cei care au participat la acţiunea de căutare.

În activiăţile de căutare ale bănuitului au fost angrenaţi polişişti ai IPJ Botoşani, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră, BCCO, DOS, fiind angrenate în activităţi o dronă şi un elicopter.

Fata a dispărut vineri seară şi a fost găsită decedată la marginea localităţii. Victima era dezbrăcată şi cu urme de sâmge pe corp, existând suspiciunea că ar fi fost violată înainte de a fi ucisă.