MENIU

Crema-minune care te scapă de acnee în doar 3 zile. Cum s-o prepari acasă

Acneea îți dă bătăi de cap și nu știi ce remedii să mai folosești? Există tratamente care te scapă de probleme cât ai clipi. De exemplu, o cremă naturală, pe are o poți prepara chiar la tine acasă. 

Potrivit unor dermatologi, salata verde este un adevărat inamic pentru acnee și cu ajutorul ei scapi de coșuri în doar trei zile. Crema se prepară din două frunze de salată verde, o linguriță de bicarbonat de sodiu, miere și 300 ml de apă, potrivit studentie.ro.

Frunzele de salată trebuie spălate bine, mărunțite și puse într-un ibric, iar peste ele se toarnă apă. Se dă la foc și se lasă să fiarbă la foc mic, timp de o oră, după care frunzele se separă de apă.

Lichidul se lasă să se răcească, apoi este amestecat cu restul ingredintelor, până când se va obține un preparat omogen. Apoi, se pune la frigider.

Înainte de culcare, acest amestec trebuie aplicat peste zonele afectate și se lasă să acționeze peste noapte. Dimineața, zonele trebuie clătite cu apă călduță. Tratamentul trebuie urmat cel puțin trei zile.

Mai multe articole despre:
acnee cremă crema minune