MENIU

Credea că a luat interviul de angajare, dar la plecare le-a pus o ÎNTREBARE. Firma nu o mai vrea

Interviu angajare

O tânără a decis să îşi facă publică o experienţă bizară pe care a avut-o şi întrebarea -firească şi de bun simţ- cu care a reuşit să sperie o companie. Experienţa fetei a reuşit să înfurie internauţii şi să stârnească mii de comentarii ironice la adresa companiei.

Taylor Byrnes a aflat că a luat primul interviu pentru angajarea la compania de livrări de mâncare Skip The Dishes din Winnipeg, Canada. Când a fost sunată pentru a fi invitată la un interviu final, tânăra a întrebat la ce nivel salarial ar trebui să se aştepte, pentru o oră de muncă. Reacţia companiei a venit imediat: "Întrebările tale ne-au arătat că priorităţile tale nu sunt sincronizate cu cele ale companiei. La acest moment întâlnirea de joi nu va mai exista".

După ce tânăra a publicat povestea pe contul său de Twitter şi internauţii s-au inflamat, considerând ipocrită o companie care urmăreşte profitul, dar le cere posibililor angajaţi să nu se preocupe de situaţia lor financiară, Skip The Dishes a dat înapoi. Şi-au cerut scuze, au invitat-o pe Taylor la o nouă întâlnire, scrie BuzzFeed.