MENIU

Guşă, despre vizita lui Dăncilă în Israel: Un eveniment negativ, împotriva voinţei preşedintelui

"Eu nu mă abţin ca domnul Iohannis, când vine vorba despre doamna Dăncilă, nici nu poate săraca. Ăsta e nivelul ei", a spus Cozmin Guşă despre prim-ministrul României.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, înainte de plecarea în Israel pentru CE de judo, consultantul politic a vorbit şi despre vizita pe care prim-ministrul Viorica Dăncilă o va efectua, în perioada 25-26 aprilie, în Israel, la invitația prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu. Agenda vizitei include întrevederi cu omologul israelian, Benjamin Netanyahu, președintele Statului Israel, Reuven Rivlin, și cu liderul opoziției din Knesset, Isaac Herzog.

"Ca să glumim, judokanii noştri sunt pe fază acolo, numai că măsurile de securitate în Israel sunt extrem de speciale. Dar suntem acolo, de la preşedintele Federaţiei, adică de la mine, până la sportivi, suntem acolo ca să-i asigurăm protecţia atât Vioricăi Dăncilă, cât şi lui Teodor Meleşcanu. Nu-i cu mine în avion doamna Dăncilă, a plecat cu un avion mai devreme, tocmai ca să evite întâlnirea cu presa. Trebuia să discute despre motivaţiile false ale vizitei sale şi despre ce ar putea să concluzioneze acolo. E un eveniment care ar fi putut să fie pozitiv, numai că este negativ pentru că se dispută în spatele uşilor, împotriva voinţei preşedintelui României, împotriva cutumelor UE. Sunt foarte multe lucruri pe care doamna Dăncilă le încalcă în această vizită şi induce o atmosferă de provizorat şi precaritate asupra politicii externe a României. Eu nu mă abţin ca domnul Iohannis, când vine vorba despre doamna Dăncilă, nici nu poate săraca. Ăsta e nivelul ei, nivelul ei de pregătire intelectuală este foarte scăzut, din păcate. Nu-i mare diferenţă de calibru intelectual între Dăncilă şi Dragnea. Liviu Dragnea este mult mai viclean. Vorbim de oameni fără şcoală, fără aspiraţii. În niciun caz ei n-ar putea să conducă vreo ţară", a spus Cozmin Guşă.

Mai multe articole despre:
Israel Cozmin Guşă Viorica Dăncilă