MENIU

Cozmin Gușă, despre victoria Realitatea: „Felicitări! Doamna judecător a fost foarte curajoasă. Dacă era Coldea la butoane, altul era deznodământul”

Consultantul politic consideră că anularea deciziei CNA este o victorie a libertății presei, dar consideră că, dacă la „butoanele” justiției era Coldea & Compania, deznodământul procesului de azi era altul.

„Azi în emisiunea mea de la Gold FN ți-am făcut galerie, Anca, pentru că, acum 4 ani, când Denise Rifai era pe post și s-a întrerupt emisia, Realitatea a avut un rating 2%, cu emisie de ecran negru. Aici se vede că Realitatea are foarte mulți susținători și telespectatori, iar asta e bine.

Trei lucruri vreau sa spun.

1 – Doamna judecător e curajoasă, e foarte rar în justiția românească, pentru că nu se pune problema, în România, de avea dreptate sau nu. Unii au murit cu dreptatea în mână, alții, vinovați, au fost scăpați. Doamna judecător trebuie, nu neapărat lăudată pentru că, practic și-a făcut treaba, ci pentru curajul imens.

2  - Solidaritatea presei e determinantă. Nu doar cei din Clubul de Presă au susținut Realitatea, și nu a fost puțin lucru, e important că s-a manifestat alături de tine și de post alături de Realitatea, și cred că a contat și la nivelul unor vectori de influență.

3 - Dacă statul român era la fel de habotnic ca pe vremea lui Coldea, doamna judecător nu mai conducea procesul, era pus din oficiu un alt judecător, iar Realitatea Plus pierdea procesul. E un semn bun. Așa stau treburile în România azi. Dacă serviciile și-ar fi pus mintea să întrerupă emisia, ar fi făcut-o de zece ori”, a declarat consultantul politic Cozmnin Gușă în emisiunea CULISELE STATULUI PARALEL.

Mai multe articole despre:
cozmin gusa victorie realitatea coldea justitie