MENIU

Adevăruri ascunse despre trecutul Realității TV

<p>REALITATEA TV </p>

Cozmin Guşă a caracterizat trecutul electoral al Realităţii TV ca pe un joc corect şi civic. Într-un editorial, consultantul politic a vrut să scoată în evidenţă şi că postul nostru de televiziune a atacat întotdeauna derapajele la democraţie. Cât despre ce se va întâmpla dacă PSDragnea va închide Realitatea TV, Guşă a concluzionat: Nu vom pleca de pe teren. Doar schimbăm suprafaţa de joc şi ne transformăm în partid. 

Cozmin Guşă a prezentat trecutul electoral al Realităţii TV în alegerile din ultimii 14 ani. În 2004 şi 2009 postul nostru a jucat corect şi civic, iar în 2014 a avut o abordare care poate a părut surprinzătoare. 

Victor Ponta părea că are o misiune facilă în campania prezidenţială, numai că s-a lovit şi el de mesajul antibaroni şi anticorupţie pe care Realitatea TV l-a promovat în tot anul electoral. Realitatea TV a optat atunci să-l sprijine pe contracandidatul Klaus Iohannis, care a putut astfel să ajungă preşedinte, în primul rând, doar pentru că a existat acest sprijin din partea primei televiziuni de ştiri din România - a explicat Guşă. Consultantul politic s-a referit apoi la alegerile parlamentare din urmă cu doi ani, dar şi la ce a urmat. 


Tratându-i corect şi egal pe Dragnea şi-ai lui în campania parlamentară din 2016, Realitatea şi oamenii săi, angajaţi sau colaboratori, le-a criticat dur apoi celor din PSDragnea toate derapajele ulterioare de la democraţie, guvernarea dezastruoasă , precum şi minciunile ruşinoase, toate aducatoare de nenorociri pentru ţară, implicit pentru telespectatorii noştri, a mai scris Guşă în editorial. 


Consultantul politic îi anunţă din nou pe telespectatori că postul nostru nu va dispărea ci se va transforma într-un partid politic. Guşă susţine că această idee i-a venit nu ca urmare a acţiunii a PSDragnea, ci în urma indiferenţei persoanelor şi instituțiilor din stat, care au tăcut nepasator sau complice. 

Nu vom pleca de pe terenul luptei publice pentru corectitudine şi normalitate, dar vom schimba suprafaţa de joc, intrând pe zona lor politică, unde au impresia că nu pot fi învinşi. Vor avea parte de o surpriză neplacută, am activat la vârf atât în presă cât şi în politică, cunosc în detaliu şi în mod sofisticat procedurile electorale sau de luptă politică. Şi, ca mine şi alături de noi sunt mulţi, şi în toată ţara. Şi mai ales în diaspora, a mai precizat Cozmin Guşă. 

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Realitatea Tv