MENIU

Cozi infernale la Vama Nădlac. Românii se întorc în țară

Cozi infernale de 14 kilometri la intrarea în țară, la Vama Nădlac, românii se întorc în țară după instituirea stării de alertă. Timpul de așteptare este de cel puțin 5 ore. Conform noilor reguli, aceștia nu vor mai sta în carantină instituționalizată, ci în izolare la domiciliu, informează Realitatea PLUS.

Punctul de trecere a frontierei Nădlac 1 de la granița dintre România și Ungaria, deschis exclsiv persoanelor fizice, este foarte aglomerat în această perioadă. Pe aici vin românii din vestul Europei, dar tot pe aici pleacă și cei care au sau caută un loc de muncă în țările din vest. Așa că traficul este foarte intens pe ambele direcții de mers, după cum relatează realitateadearad.net.

Oamenii se plâng de timpul mare de așteptare de la graniță, și asta deși poliția de frontieră a luat măsuri speciale și a adus mai mulți agenți la lucru pentru a fluidiza traficul.

În plus, toți cei care trec pe aici au de parcurs triajul epidemiologic, iar la intrarea în Ungaria trebuie să prezinte dovezi că le este permis accesul și sederea în țara de destinație.

În ultimele 24 de ore, prin Vama Nădlac 1 au intrat în România 2.879 de persoane și au ieșit 3.788.
 
Aglomerație este și la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2, de pe autostrada Nădlac-Arad, punct deschis exclusiv pentru camioane care transportă mărfuri.
Mai multe articole despre:
vama nadlac cozi infernale vama