MENIU

Covid-19 la CJ Constanța! O angajată testată pozitiv, președintele CJ, în autoizolare

Covid-19 la CJ Constanța

O angajatã din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistatã cu noul coronavirus. Președintele CJ, Marius Horia Țuțuianu, va intra în autoizolare la domiciliu.

“Astãzi, ne-a fost adus la cunoștințã cã una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistatã pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. Datã fiind aceastã situație și respectând întru totul dispozițiile în vigoare referitoare la prevenirea și transmiterea virusului, începând de astãzi contacți direcți ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu”, au transmis reprezentanții instituției.

Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu, va intra, de asemenea, în autoizolare la domiciliu și își va delega atribuțiile vicepreședintelui Claudiu Iorga Palaz. În plus, toți cei care au fost contacți direcți vor fi testați și, în funcție de rezultate, vor fi luate mãsuri conform legislației în vigoare.

Direcția de Sãnãtate Publicã Constanța va efectua ancheta epidemiologică, iar fiecare birou și toate căile de acces din interiorul și exteriorul instituției vor fi dezinfectate, potrivit realitateadeconstanta.net

 

Mai multe articole despre:
covid cj constanta