MENIU

Costi Mocanu părăsește PRO TV după 25 de ani: "Pot chiar să plec din presă"

Costi Mocanu

Costi Mocanu (49 de ani), unul dintre cei mai vechi oameni din PRO TV, va părăsi postul pentru care a lucrat din 1993. Într-o reacție acordată realitatea.net, Costi Mocanu, încă director în PRO TV până pe 1 aprilie, a oferit mai multe detalii.

Costi Mocanu, unul dintre cei mai vechi și mai cunoscuți oameni de televiziune din România, nu va mai activa în PRO TV, postul la care a lucrat încă din vremea când se numea Canal 31.

Costi Mocanu a parcurs toate etapele, fiind, pe rând, reporter sportiv, comentator de meciuri de fotbal, redactor şef al departamentului Sport, director departament sport, manager executiv, manager general Pro TV, șef voyo.ro și Director of Diversification and Business Strategy la PRO TV.

Întrebat a cui a fost decizia plecării, Costi Mocanu a evitat, la început, un răspuns ferm: "Ne-am întâlnit, ne-am înțeles, ne-am dat mâna și ne-am pupat. Suntem prieteni unii cu ceilalți. Ne vedem fiecare de drum și poate ne vom întâni să mai colaborăm în alte proiecte. Iar comentariile pot fi unele dintre aceste proiecte", a spus Costi Mocanu pentru realitatea.net.

Apoi a continuat: "Îți mărturisesc că nu știu ce voi face. Astăzi nu știu. Pâna la 1 aprilie am contract aici. După aceea mă voi gândi și voi vedea ce voi face".

Chestionat din nou în privința deciziei plecării, Costi Mocanu a detaliat: "Eu puteam să rămân în PRO TV, dar ne-am înțeles să nu rămân, să îmi văd de treabă, să fac altceva. Și, ca să pot să fac altceva, și să nu fiu condiționat contractual față de un angajator care a fost în toți acești ani unul perfect, trebuia să ajungem aici. Deci, decizia plecării mele aparține ambelor părți".

"Am felurite posibilități profesionale, atât în presă, cât și în afara presei", a mai spus Costi Mocanu pentru realitatea.net.

 

.

Mai multe articole despre:
Pro Tv costi mocanu costi mocanu pleaca pro tv