MENIU

Coronavirus. Opt copii infectați cu COVID-19, internați la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

copii spital

Veștile proaste continuă să vină de la Sibiu. Astfel, după anunțul făcut de Prefectură privind infectarea a 14 cadre medicale de la Spitalul Județean, autoritățile locale au anunțat că opt copii care se află în prezent la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, au fost diegnosticați pozitiv cu virusul din China. Starea copiilor este însă bună, informează Agerpres.

"Potrivit informaţiilor de la Spitalul de Pediatrie, în acest moment, sunt internaţi pe secţia Boli Infecţioase 15 copii. Un număr de 8 copii sunt confirmaţi pozitiv la testarea COVID-19. 5 cazuri sunt suspecte de COVID-19 iar 2 copii au rezultat negativ în urma testării COVID-19. În ceea ce priveşte starea de sănătate a copiilor internaţi, la ora actuală starea lor este bună, aflându-se sub tratament specific şi fiind atent monitorizaţi", a precizat Prefectura Sibiu.

Potrivit sursei citate, cel mai mic pacient internat la Pediatria din Sibiu este un bebeluş de doar câteva zile, transferat din Alba Iulia împreună cu mama sa. Femeia a venit cu copilul ei din Franţa, iar la spitalul din Alba Iulia au fost aduşi dintr-un centru de carantină.