MENIU

Coronavirus. Marturie halucinanta pe Otopeni. O româncă venită din Italia: "Nu te verifică nimeni. Absolut niciun fel de măsură"

Autoritatile de la noi din tara dau comunicate de presa si avertizeaza populatia, insa nu iau masuri concrete pentru prevenirea raspandirii coronavirus. Desi in ultimele 48 de ore in Italia a explodat numarul de infectari cu noul virus, romanii care vin din Italia la noi in tara trec prin aeroport fara niciun fel de verificare.

Iata marturia halucinanta a unei romance care tocmai aterizase pe aeroportul din Otopeni, direct din Italia.

"Nu exista nicio verificare. Absolut niciun fel de verificare. Nici dupa ce iesi in sala de asteptare din avion, nu exista nicio verificare, nimic. Eu am luat o masura, in sensul ca imi pun fularul mult pe gura deoarece aceste masti din cate stiu au fost aduse din China. Sincera sa fiu nu ma tem de virus, eu am trecut prin multi alti virusi, gripa porcina, SARS, am fost in Asia peste tot si nu s-au legat de mine. Acum, sincera sa fiu nu m-as duce in China, pentru ca schimbi si aerul si mediul si organismul isi pierde din imunitate, nu mai e in mediu", a povestit turista.

Mai multe articole despre:
coronavirus coronavirus romania