MENIU

Coronavirus în școli din Dâmboviţa: Două grădiniţe şi clase din mai multe unităţi de învăţământ, în scenariul ROȘU

Două grădiniţe şi clase din mai multe unităţi de învăţământ din Dâmbovița trec în scenariul roşu, după apariția unor cazuri de coronavirus.

Potrivit unei hotărâri adoptate marţi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa, scenariile în care funcţionează mai multe unităţi de învăţământ vor fi schimbate, pentru o perioadă de una sau două săptămâni, după caz, ca urmare a reanalizării situaţiei privind infectarea cu noul coronavirus şi a propunerilor Consiliilor de Administraţie ale unor unităţi şcolare.

Până în 4 octombrie, două grădiniţe şi clase din alte patru unităţi de învăţământ trec în scenariul roşu după apariţia unor cazuri de COVID-19. Conform hotărârii autorităţilor judeţene, este cazul Grădiniţei cu program normal nr. 1 Ocniţa, Grădiniţei cu program normal nr. 2 Fundu Ocnei, clasei I A de la Şcoala Gimnazială "I. Al. Brătescu Voineşti” Târgovişte, al unei grupe de la Grădiniţa "Dumbrava Minunată” Fieni, clasei a V-a de la şcola Ungureni – Corbii Mari şi claselor V-VIII de la Şcoala Gimnazială Corbii Mari. 

Totodată, CJSU Dâmboviţa a decis ca, până în 29 septembrie, să funcţioneze în scenariul roşu clasa a XII-a C de la Liceul "Petru Cercel” Târgovişte, clasele a VII-a A şi XII-a A de la Liceul de Arte "Bălaşa Doamna” Târgovişte, dar şi clasele a V-a A, a V-a B, a VI-a A şi a VII-a A de la Şcoala Gimnazială Grozăveşti Corbii Mari.

Mai multe articole despre:
dambovita