MENIU

Coreea de Nord sperie vestul din nou! Kim Jong Un poate EXTERMINA rasa umană

<p>Kim Jong un</p>

Un soldat dezertor din armata nord-coreeană are imunitate la antrax, arată autoritățile sud-coreene. Acest fapt a creeat îngrijorare, deoarece se presupune că regimul comunist ar putea folosi această bacterie ca armă.

Potrivit New York Post, care citează UPI, un oficial sud-coreean care a dorit să rămână anonim nu a vrut să spună care din cei 4 soldați care au dezertat anul acesta avea această rezistență la antrax.

Oricum, această descoperire provoacă îngrijorare la Seul, deoarece virusul ar putea ucide aproximativ 80 % din cei care ar fi expuși la efectul bacteriei în doar 24 de ore, .

Iar armata Coreei de Sud nu are încă vaccin pentru antrax. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, Choi Hyun-soo, a declarat că un vaccin împotriva antraxului ”este de așteptat să fie dezvoltat până la sfârșitul anului 2019”, însă nu mai devreme.

Regimul comunist al Coreei de Nord a fost suspectat de multă vreme că se înarmează cu arme biologice, după ce în 2015 a publicat o lucrare științifică a Institutului de Cercetare Biologică și Tehnologică a Phenian-ului, care este condus de Armata Unită a Poporului Coreei de Nord 810.

Mai multe articole despre:
antrax imunitate nord coreean bactere