MENIU

Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic din Apuseni, rămâne internat o săptămână

<p>Răzvan Petrescu</p>

Operaţia la care a fost supus copilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a durat trei ore şi a fost finalizată cu succes, el urmând să rămână internat cel puţin o săptămână la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Cluj-Napoca.

Directorul de îngrijiri al SCJU Cluj-Napoca, Monica Costin, a declarat, miercuri, că Răzvan Petrescu a fost internat pentru montarea unei grefe la femurul stâng, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pacientul Răzvan Petrescu a fost internat la compartimentul de Ortopedie al SCJU pentru o întârziere în consolidarea femurului stâng. S-a intervenit chirurgical, marţi, operaţia a durat circa trei ore, totul a decurs perfect. S-a montat o grefă, iar pacientul este pe secţie, cu evoluţie favorabilă, nefiind înregistrate complicaţii. Estimăm că timpul de spitalizare este de şapte zile. Operaţia de grefă este una dificilă, dar evoluţia pacientului este bun", a spus Costin.

Dan Petrescu, tatăl copilotului, a declarat, la rândul său, că medicii i-au făcut tânărului un transplant de ţesut osos la femurul stâng.