MENIU

Copil dispărut în timpul unei excursii "Şcoala Altfel", la Târgu-Jiu. A mers să îşi cumpere mâncare

Un elev în vârstă de 11 ani din Bumbeşti-Jiu a dispărut, miercuri, în timp ce se afla în excursie în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, în cadrul programului ”Şcoala Altfel”, colegii copilului spunând că acesta intenţiona să meargă până la un magazin să îşi cumpere de mâncare.

UPDATE: Copilul a fost găsit, după câteva ore de căutări, precizează gorjexclusiv.ro. Acum se află acasă, alături de părinţii săi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Lucian Stroe, a declarat, corespondentului Mediafax, că elevul Şcolii Gimnaziale Nr.1 Bumbeşti-Jiu se afla în excursie cu profesorii şi colegii, în cadrul programului intitulat ”Şcoala Altfel”.

Conform sursei citate, dispariţia copilului a fost anunţată de unul dintre profesorii elevului de clasa a V-a.

”Am fost sesizaţi de un profesor din Bumbeşti-Jiu despre faptul că, în timp ce se afla în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, cu un grup de copii, unul dintre aceştia, A.V., în vârstă de 11 ani, a părăsit grupul şi nu s-a mai întors. Persoanele care pot da relaţii despre acesta sunt rugate să sune la 112”, a spus Stroe.

Colegii copilului au declarat că acesta ar fi spus că va merge la un magazin din apropierea parcului, pentru a-şi cumpăra de mâncare.

Mai multe articole despre:
elev dispărut elevi dispărut bumbeşti-jiu