MENIU

Misiune disperată la Snagov. Zeci de oameni caută un copil de 6 ani care a fost împins în râu. Pompierii folosesc sonare și drone

Copil de 6 ani, căutat de poliţişti, scafandri şi pompieri

Copil de 6 ani, împins în râu de prietenul de joacă. Copilul este căutat de poliţişti, scafandri şi pompieri, sâmbătă, în stațiunea Snagov. Potrivit unor surse, copilul s-a dus la scăldat și nu s-a mai întors acasă. Ar fi fost plecat cu mai mulți copii, iar el a rămas în urmă. 

Copil de 6 ani, căutat de poliţişti, scafandri şi pompieri, sâmbătă. Autoritățile folosesc inclusiv drona și un sonar pentru căutare. Micuțul ar fi fost împins în râu, acuză fratele său.

„Eu am aflat vestea neplăcută de la un alt prieten de-al lui, care a venit și m-a anunțat că băiatul acela s-a lăudat că l-a împins în apă. El ar fi recunoscut aseraă că a comis fapta, că el l-a împins intenționat, că s-a supărat. A spus și în fața Poliției. Nu am dormit, încă îl mai caut, l-am căutat peste tot, suntem disperați”, a declarat fratele său vitreg, la Realitatea PLUS.

UPDATE: Pompierii reiau căutările de la început, de data asta cu un sonar, pentru a scana fundul apei.

„La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 20:10, polițiștii stațiunii Snagov au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, un minor in vârstă de 6 ani ar fi plecat pe malul râului Ialomița, în satul Lipia, comuna Gruiu pentru a efectua activități de agrement și nu s-a mai întors la domiciliu.

În temeiul sesizării, polițiștii stațiunii Snagov si polițiștii de la investigatii criminale s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat pompierii și scafandrii din cadrul ISUBIF.

La acest moment se efectuează activități specifice de căutare a minorului, în vârstă de 6 de ani, cât și pentru stabilirea cu a exactitatea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit autorităților”, au spus autoritățile.

Mai multe articole despre:
copil snagov scaldat disparut