MENIU

Copil de 10 ani, accidentat de un șofer ucrainean, în timp ce traversa neregulamentar: cum au reacționat martorii

Accident

Un băiat de 10 ani a fost lovit, luni, pe o stradă din Dej, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis. Șoferul care l-a accidentat este de origine ucraineană. Poliţiştii fac cercetări pentr a stabili cauzele producerii accidentului, dar și pentru faptul că autovehiculul implicat ar fi fost avariat cu pietre aruncate de persoanele din zonă.

"Eveniment rutier produs în jurul orei 8,00, pe strada Bistriţei, din municipiul Dej. Un autoturism condus în direcţia municipiului Bistriţa de un conducător auto în vârstă de 44 de ani, de cetăţenie ucraineană, ar fi acroşat un minor în vârstă de 10 ani, din judeţul Sălaj, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a avut rezultat negativ. Minorul a fost transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate", informează Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

Din informațiile de până în prezent, maşina condusă de șoferul ucrainean ar fi fost avariată ulterior cu pietre aruncate de către persoanele aflate în zonă.

"Din primele informaţii rezultă faptul că, ulterior evenimentului rutier, persoane aflate în zonă ar fi aruncat cu pietre în direcţia autoturismului implicat în accidentul rutier, rezultând deteriorarea parbrizului, aspecte care urmează a fi verificate, în vederea luării măsurilor legale", mai arată sursa citată.