MENIU

Copil bătut de profesoară în timpul orei de Socială: Am crezut că am să mor! Anchetă uriașă la o școală din Argeș

Scene șocante au fost filmate într-o școală din Oltenița

Un elev în vârstă de 12 ani, din Argeș, a ajuns la spital după ce o profesoară l-ar fi bătut în timpul orei. Ambulanța a fost solicitată chiar de părinții copilului, după ce acesta s-a întors acasă de la școală și a acuzat stări de rău. Două anchete sunt în curs de desfășurare. Una a fost demarată de Poliție, iar cealaltă inspectoratul școlar, care a cerut o cercetare disciplinară.

Incidentul șocant ar fi avut loc la o școală din Sălătrucu, judeţul Argeș, în timpul orei de Educație socială, relatează Ziare.com.

Băiatul s-a fi aplicat să își ia pixul de pe jos, iar o colegă ar fi făcut o glumă. Profesoara, deranjată că îi este deranjată ora, l-ar fi luat în spatele clasei şi l-ar fi lovit cu pumnul, după cum relatează elevul. Cadrul didactic neagă însă acuzațiile.

”Doamna recunoaşte că a fost o altercaţie. Nicidecum cum susţin părţile vătămate. L-ar fi luat de după cap și gât pe elev şi l-a pus în bancă pentru că între cei doi ar fi existat o altercaţie”, a declarat Tache Cristian, directorul unității de învățământ.

De cealaltă parte, colegii susțin că lucrurile au stat exact așa cum a relatat copilul.

Părinţii au anuţat poliţia, iar o oră mai târziu au solicitat o ambulanță.

Băiatul a fost dus la spitalul din Curtea de Arges şi apoi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

”Mi-a spus: tati, m-a luat de gât, mi-a dat două palme. M-a luat de gât, târându-mă în ultima bancă, şi acolo mi-a aplicat nişte lovituri după cap. Cu o mână mă ţinea de cap şi cu una îmi dădea după cap. Am crezut că o să mor, aşa îmi spunea copilul. Am crezut că nu o să mai scap din loviturile ei. Lovea foarte repede şi foarte tare. În urma investigaţiilor, copilul prezintă urme de lovire la cervicală şi cervicala inflamată”, a declarat tatăl băiatului.

Profesoara a fost audiată de politişti și momentan nu mai poate preda. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.