MENIU

COPIL ANESTEZIAT CU PALME la medic: "Ţine gura închisă, Raul! Dă-i una"

Copil anesteziat cu palme

O femeie din Avrig şi-a dus copilul la dentist şi, pentru a-l anestezia, l-a luat la palme. Deşi pare incredibil, metoda de "tratament" i-a fost sugerată chiar de medicul dentist! Mai mult, acesta a filmat, amuzat, întâmplarea şi a pus imaginile pe internet.Direcţia pentru Protecţia Copilului din Sibiu a început o anchetă.

Băieţelul, dus de mamă la dentist pentru un tratament de urgenţă, s-a speriat foarte tare. În imagini se vede cum plânge şi se împotriveşte din toate puterile. Ca să îl liniştească, mama micuţului îl pălmuieşte şi îl tine cu forţa pe scaun. Iar medicul trece la ameninţări şi îl filmează cu telefonul mobil.

"Stai că te filmez acum de nu te vezi. Pune capul. Stai cu capul într-o parte, mă. Stai că te filmez acum să vadă lumea ce rău eşti. Uite lăsăm aşa să te filmeze. Aşa, aşa".

Dentistul îi sugerează chiar femeii să-şi pălmuiască băieţelul, ceea ce se şi întâmplă.

"Ţine gura închisă. Te rog să termini! Ţine gura închisă. Raul! Dă-i una. Îi dau. Hai să-i dăm o palmă. Hai că eu îl ţin. Doamne! Mă, Raul, mă! Nu mai mişca de acolo".

Direcţia pentru Protecţia a început o anchetă în acest caz şi în funcţie de rezultatele ei se vor lua măsuri împotriva femeii. La rândul său, preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti din Sibiu spune că acest caz va fi analizat de organizaţia pe care o conduce, pentru a stabili "dacă e o problemă în atitudinea medicului".