MENIU

Copiii unui prezentator TV din România, în vizorul Protecţiei Copilului

Situaţie neplăcută în familia unui prezentator TV, după mai multe scandaluri privind custodia celor doi copii ai săi.  

UPDATE: Drept la replică Mihai Heimann

Prezentatorul TV a precizat, pentru Realitatea.net, că "decăderea din drepturile părinteşti a fost iniţiată numai împotriva fostei soţii". 

De când au divorţat (2011), prezentatorul TV Mihai Heimann, cunoscut pentru emisiunile auto prezentate, şi fosta lui soţie, Genţiana Despan, sunt implicaţi într-un lung şir de scandaluri, cele mai multe pe marginea custodiei celor doi copii ai lor.

După ce Mihai a câştigat în instanţă şi custodia celui mai mic copil, de 6 ani, fosta soţie a plătit trei indivizi să-l bată şi să răpească băieţelul (în octombrie 2015).

Minorul răpit a ajuns în casa bunicilor materni, din comuna Măneciu, județul Prahova.

Ca urmare a acestei infracțiuni, Genţiana Despan a fost arestată la domiciliu, iar complicii ei au fost arestaţi preventiv.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, Genţiana Heimann este acuzată de instigare la lipsire de libertate şi nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, în timp ce interlopii plătiţi de aceasta pentru lipsire de libertate şi lovire, în condiţiile în care prezentatorul tv a avut nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale.

Pe fondul neînţelegerilor dintre părinţi, luna aceasta, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova a solicitat Tribunalului Prahova decăderea din drepturi a ambilor părinţi.

Sursa: ph-online.ro.

Mai multe articole despre:
DGASPC custodie copii mihai heimann