MENIU

Copiii PSD-iștilor pleacă din Guvern

Astăzi au fost publicate în Monitorul Oficial mai multe demisii din Guvern, după instalarea noului Executiv condus de Ludovic Orban.

Astfel, Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, a demisionat din funcția de consilier onorific, iar Tudor Buzatu, fiul președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a demisionat din funcția de secretar de stat.

Pe lângă cei doi, în monitorul oficial au fost publicate mai multe demisii, dar și numirea noului șef al Cancelariei, Ionel Dancă.

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, i-a dat o replică lui Ludovic Orban, după ce noul prim-ministru a afirmat că a semnat mai multe decizii de eliberare din funcţie a unor "pile" şi "fii".

"A fost o decizie de onoare pentru un mandat onorific! In perioada 25 iulie - 04 noiembrie 2019, am functionat in calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei. Vreau sa precizez si sa subliniez faptul ca aceasta functie a fost neremunerata.

Astazi am vazut ca domnul Orban a facut o declaratie nefericita (un fapt destul de des intalnit), preluata de o parte din presa.

Am considerat normal ca in momentul in care a incetat activitatea guvernului Dancila, sa iau o decizie de onoare pentru un mandat onorific.

Demisia mea a fost inaintata doamnei prim-ministru Viorica Dancila pe data de patru noiembrie, nu domnului Orban. Anexez la acest comunicat de presa o poza cu demisia inaintata", a notat Mihnea Năstase pe Facebook.