MENIU

Copiii care au bătut un om al străzii din Timișoara au recunoscut că au făcut-o pentru a se distra

Captură video

Copii care au bătut cu parii un om al străzii, în Timisoară, au recunoscut la anchetă că au vrut doar să se distreze. Polițiștii au stabilit că bărbatul a fost lovit de 5 copii și încă îi caută pe 2 dintre ei.

După difuzarea înregistrării de pe camerele de supraveghere, poliția i-a identificat rapid pe 3 dintre protagoniști și i-a adus la audieri. Copiii au povestit în fața polițiștilor că l-au bătut cu parii pe omul străzii din amuzament, fără ca acesta să le fi făcut ceva, potrivit tion.ro.
 
Omul străzii, care suferă de afecțiuni psihice și este cunoscut în zona centrală a Timișoarei, a fost trezit din somn, lovit și apoi fugărit, dezbrăcat, pe stradă.
 
Polițiștii au sesizat Protecția Copilului, care urmează să intre în legătură cu părinții și să facă o evaluare în urma căreia vor propune măsurile legale ce se impun în cazul celor 3 elevi identificați. Alți 2 sunt în continuare căutați.
 

Scena șocantă care s-a produs chiar în noaptea de Crăciun, în Piața Doina din Timișoara, a fost surprinsă de camerele de supraveghere.