MENIU

Copii, surprinși în ipostaze extrem de periculoase, în județul Cluj. Cum se distrează adolescenții, fără să le pese de posibilele consecințe - VIDEO

Copii/ Captură video

Scene șocante cu copii surprinși în ipostaze care le pun viața în pericol au fost postate în mediul online. La Florești în județul Cluj doi copii au fost surprinși în timp ce se plimbau pe acoperișul unei case vechi. Iar o fetiță a fost filmată de martori în timp ce se dădea într-un leagăn improvizat pe balcon, la ultimul etaj al unui bloc. 

Copiii de pe acoperiș păreau că se distrează fără a conștientiza însă pericolul la care se expun. La un moment dat, unul dintre copii s-a apropiat de marginea acoperișului și s-a uitat în jos.



Tot la Florești, martorii au filmat imagini halucinante cu o fetiță care se dă într-un leagăn improvizat pe balcon la ultimul etaj al blocului. Mai mult, fetița nu era supravegheată de un adult, iar balconul este deschis.

@rpd.art Spune daca e normal asa ceva?! #rpdart #parents ♬ Epic - Joystock

Mai mult, pentru a-și face vânt, micuța se împinge cu picioarele în pereții exteriori fără să-și dea seama că este în pericol. 

Mai multe articole despre:
copii acoperis leagan floresti pericol inconstienta