MENIU

Copacul care te ajută să te eliberezi de energiile negative. Trebuie să îţi plantezi unul în curte!

Copacii pot fi împărțiți în două categorii: cei care furnizează energie organelor slăbite și cei care absorb energiile negative dintru corp, curățând zonele bolnave și pregătindu-le pentru un circuit energetic sănătos, respectiv pentru o încărcare nouă cu energie.

Salcâmul

Salcimul are capacitatea de a aduce bună dispoziție în trupul cuiva și de a prelua vibrațiile negative din organism. Specialiștii în energetică îl consideră un donator universal de bioenergie, forță vitală răspîndită de el fiind recomandată tuturor organismelor. Sunt suficiente 20 de minute de stat la umbră unui salcâm, dacă se poate chiar lipit de trunchi, pentru că să se instaleze o stare de bine general, de ușurare și bună dispoziție.

Energia salcamului este recomandata celor afectati de munca in conditii stresante, cand organismul a preluat vibratiile negative specifice, celor suparati din motive sentimentale. De asemenea, apropierea salcamilor are un efect calmant asupra femeilor aflate in perioada menstruatiei, atunci cand se instaleaza o stare generala de iritare

Mai multe articole despre:
copac salcâm energii negative