MENIU

Copaci căzuți pe calea ferată: Trenurile au înregistrat întârzieri de peste 3 ore! Ce rute au fost afectate

Tren în gară

Traficul feroviar, afectat de furtunile din noaptea trecută. Vorbim despre mai mulți copaci care au căzut pe calea ferată, astfel că unele trenuri au acumulat întârzieri de peste 3 ore. 

Potrivit CFR SA, probleme s-au înregistrat în cursul nopții pe raza regionalei Iași, din cauza vântului puternic, fiind necesară intervenția echipajelor specializate pentru remedierea deranjamentelor înregistrare la linia de contact și pentru îndepărtarea arborilor prăbușiți pe calea ferată, relatează HotNews.ro.

Zonele afectate au fost Poiana Ilvei - Leșul Ilvei, Ilva Mare - Măgura Ilvei și Iacobeni - Mestecaniș.

Trenuri afectate în cursul nopții:

- IR 1837 a înregistrat o întârziere de aproximativ 190 de minute, staționat pentru accesul drezinelor pantograf, cu care s-a acționat între stațiile Poiana Ilvei - Leșul Ilvei și Ilva Mare - Măgura Ilvei. Intervențiile au impus înlocuirea firului de contact rupt de arborii prăbușiti, înlocuirea de izolatori (5), console (4), colectoare (2), tiranți (7), port-fixatori (3), pendule (27) și refacerea legăturilor electrice rupte.

- IR 1765 și IR 1766 au circulat cu locomotive Diesel între stațiile Mestecăniș - Vatra Dornei.

Intervențiile au fost finalizate în jurul orei 03:20.

De asemenea, în această dimineață, pe raza stației Gara Lehliu, s-a circulat în condiții speciale, din cauza unui deranjament la sistemul de dirijarea electronică a trenurilor. Mai multe trenuri au acumulat întârzieri de zeci de minute, deranjametul fiind remediat in jurul orei 9:50.

Mai multe articole despre:
cfr copaci cazuti cale ferata trenuri intarzieri