MENIU

Controversele momentului, întâlnire de taină la nivel înalt - Imaginile care dau peste cap calculele din Coaliție

Claudiu Tarziu

Claudiu Târziu de la AUR a fost surprins de fotografii unui ziar online, sâmbătă, în timp ce se întâlnea la un restaurant cu Florian Coldea, Vasile Dîncu și Radu Popa.

Fotografiile controversate au făcut înconjurul presei din România: generalul Florian Coldea, fost adjunct al SRI, a fost fotografiat împreună cu Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, în timp ce se întâlneau cu Claudiu Târziu într-un restaurant din Capitală. Alături de ei a mai fost și Radu Popa, deputat PSD Dâmbovița și finul lui Vasile Dîncu.

O parte din persoanele surprinse la restaurant au explicat mai târziu prezența lor acolo. Claudiu Târziu (AUR) a afirmat că nu s-a văzut cu Florian Coldea.

Claudiu Târziu (lider al senatorilor AUR și membru din nucleu restrâns al conducerii Alianței) a declarat că „atât timp cât nu există o fotografie din restaurant” discuțiile nu își au rostul. „M-am întâlnit în apropierea restaurantului întâmplător cu domnii Dâncu și Popa”, a declarat liderul AUR.

„Domnule, dacă permiteți să fiu luat la **** la telefon, eu sunt lider de partid, nu stau de vorbă cu toți analfabeții”, a afirmat Târziu, în partea de început a intervenției sale la o televiziune de știri.

Deputatul Radu Popa a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a explicat, din perspectiva sa, toată situația. „Dacă știam câtă atenție primește un prânz cu soția si cu nașul meu, cred că o invitam mai des pe Antoaneta in oraș:) Acum, într’un registru serios, povestea adevărata este următoarea: soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l’am invitat în oras. În restaurantul la care am mers se întâmplau să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari-un deputat de la PSD si unul de la PNL-un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns”, a scris Popa pe Facebook.

„Toti eram la mese separate dar când am intrat, prof. Dâncu a mers să salute familia Coldea și, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor. După ce s’a întors la masa noastră comentariile “de la distanță” au continuat și cum mesele restaurantului erau relativ apropiate, după un timp ne’am strâns toți la aceiași masă. Pe la masa noastră au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi jurnalistul, apoi deputatul PSD. La final, noi doi am plecat cu prof. Dâncu iar fam. Coldea a rămas în restaurant, la fel cum au făcut și deputatul PSD și jurnalistul de care v’am scris mai sus. Afară, la ieșire, în fata restaurantului, ne’am intersectat cu senatorul Claudiu Tarziu, pe care l’am salutat si ne’am continuat drumul.  Asta e povestea neromanțată”, a completat deputatul PSD.

 

 

Mai multe articole despre:
claudiu tarziu florian coldea vasile dincu