MENIU

Tudorel Butoi face profilul lui Putin: de ce merge cu mâna dreaptă lipită mereu de corp

Vladimir Putin / Foto: Profi Media

Criminalistul și profilerul spune că Vladimir Putin este sigur pe el, ia decizii singur, deși se sfătuiește cu cercul de apropiați. Tudorel Butoi are și o explicație pentru mersul „un pic altfel”, al liderului de la Kremlin.

„Avem de-a face cu un individ cu o viteză de reacție pregnantă, cu o exactitate a mișcărilor destul de precisă, care stabilește interlocutorii prin privire și dialog. Putin are spontaneitatea ideilor. Am sesizat capacitatea de a lucra în echipă. Mereu e acompaniat de generali și de oamenii politici din grupul său de apropiați. Face mutări puternice, schimbă șefi de armată, nu ca să pedepsească, ci ca lucrurile să meargă bine.

Are atitudinea unui lider, a unui șef de stat puternic. Datorită acestui lucru, toată omenirea îl așteaptă ca să vadă ce declară, așa cum e și în problema atacului nuclear.

Nu are o pareză, așa cum mass-media interpretează. Mâna dreaptă nu o mișcă pentru că e militar, iar el, zeci de ani a ținut mâna stângă pe AKM și mâna stângă pentru defilare.

Despre vulnerabilitățile sale, mulți ar vrea să le știe. Da este ermetic, tocmai pentru că este înconjurat de un grup care are grijă să nu facă publice toate micile probleme. Probabil că are cum avem și noi ceilalți.

Cred că este greu să îl trădezi pe Putin. Știe cum să lege institutiile si oamenii, mai ales că el a făcut parte din serviciile secrete, iar rușii sunt cunoscuti pentru serviciile de informații.

Putin a servit în servicii, dar s-a rodat prin contactele cu marii lideri. Cum ar fi cu George Bush, cum se tachinau, cum dansau. Să ne uităm că a adunat statele BRICS lângă el și cum l-a apropiat pe președintele Turciei”, a declarat Tudofrel Butoi în emisiunea „Controversat”.