MENIU

Continuă repatrierea românilor blocați în străinătate din cauza anulării zborurilor Blue Air - Încă 200 de români aduși acasă

Încă 200 de români aduși acasă

Continuă repatrierea românilor blocați în străinătate din cauza anulării zborurilor companiei Blue Air. Încă 189 de cetățeni au fost preluați de pe aeroporturile din Grecia și aduși acasă cu o aeronavă Tarom. Este al patrulea zbor efectuat după sesizările primite de la românii care aveau curse în perioada aceasta. 

Sute de români care și-au petrecut concediul în insula grecească Zakynthos ar fi trebuit să ajungă în România săptămâna trecută. Oamenii au fost informați în ziua zborului că s-au anulat cursele operate de Blue Air și au fost nevoiți să se descurce de cazare, mâncare și alte bilete. 

Numărul pus la dispoziție de Ministerul Afacerilor Externe a fost luat cu asalt, iar unii au fost nevoiți să stea în așteptare mai multe ore pentru a primi un răspuns. 

Zborururile speciale operate de TAROM sunt până la București, iar cei care sunt din alte județe ar trebui să găsească o solutie pentru a pleca din Capitala spre casă.

Mai multe articole despre:
tarom blue air pasageri