MENIU

Consumă acest amestec pe stomacul gol şi vei scăpa de cele mai periculoase boli

Consumă acest amestec pe stomacul gol şi vei scăpa de cele mai periculoase boli

Zeolitul sau "piatra care fierbe" este o argila veche de secole, cu beneficii uimitoare pentru organismul uman.  Descopera, in acest articol, proprietatiile si cum poti folosi o combinatie cu pudra de zeolit pentru a-ti vindeca intregul corp!

Denumirea arata proprietatea acestui mineral de a absorbi apa, apoi, prin incalzire, aceasta se evapora, aparand astfel fenomenul de "fierbere", datorat acestei evaporari .

Are o structura microporoasa, compusa din nanotuburi, are capacitatea de a pierde si de a castiga apa intr-un procent uimitor (pana la 15%), poate absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizand eliminarea toxinelor din organism, cu imbunatatirea starii energetice la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit – radicali liberi) iar prin continutul de ioni negativi normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.

Efectul este spectaculos, zeolitul captureaza pur si simplu metalele grele si toxinele, pentru a le elimina apoi inofensiv prin tranzitul intestinal, ceea ce ii confera unicitate in lupta impotriva bolilor cauzate de agresivitatea mediului modern.

Citeşte continuarea pe secretele.com.

Mai multe articole despre:
boli Zeolit remediu boli beneficii zeolit