MENIU

Consuma 300 de CUTII DE COCA-COLA în fiecare lună. Transformarea uluitoare a unei femei

Femeia obişnuia să bea 300 de cutii de Coca-Cola în fiecare lună

La doar 43 de ani, Jo Hallam spune că era depedentă de Coca-Cola. Femeia obişnuia să bea chiar şi zece cutii pe zi şi s-a îngrăşat enorm. "Obişnuiam să consum Cola la fiecare masă. Numai băuturi acidulate", a spus Jo.

Jo Hallam, din Newark, Nottinghamshire este mama a trei copii şi consuma 10 cutii de Coca-Cola în fiecare zi. Aproximativ 300 în fiecare lună. Femeia ajunsese să cântărească 88 de kilograme, scrie dailymail.co.uk.

Jo a reuşit să piardă mai mult de o treime din greutate, după ce a ascultat un CD cu un program de slăbire în fiecare noapte timp de 12 săptpmâni.

CD-ul încurajează consumatorii să evite junk food. Femeii a început să-i fie poftă de apă şi salată, două lucruri pe care le ura. "Acum mă simt mult mai bine. Slimpod m-a ajutat să ţin dieta, dar marea schimbare a fost că îmi doream să beau altceva".

Jo consumă mai puţin zahăr şi se simte mult mai activă. "Pielea mea e mai frumoasă și dinții mei sunt mai sănătoşi. Am fost uimită că ceva atât de simplu are un impact atât de mare", a spus Jo.

Mai multe articole despre:
coca cola