MENIU

Liviu Alexa: Florian Coldea & The French Connection. De ce îl vânează FBI pe pensionarul securist mafiot. Detalii exclusive

Florian Coldea

Jurnalistul Liviu Alexa a atras atenția, marți, într-un editorial acid publicat pe site-ul SolidNews.ro, asupra practicilor deloc ortodoxe pe care le folosesc apropiații lui Forian Coldea pentru a arunca cu noroi în oamenii politici care au curajul să iasă în față și să lupte cu Statul Paralel, atent păstorit de acesta din umbră. 

Ieri, jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob, cainele de paza al lui Coldea (prin “portalul” Dan Ioan Popescu) s-a otarat melteneste la adresa nevestei lui Rares Bogdan, Florina, arzandu-i cu mult “curaj” una peste mecla pe motiv ca se imbraca cu chestii scumpe si arata ca o taranca. 

Departe de mine gandul sa fac pe moralistul in lumea asta de vanduti si acoperiti, dar eu consider ca barbateste e sa ii troznesti una lui Rares Bogdan cand merita, nu sa te legi ca jurnalist de neveste si de familia politicienilor.

In treacat fie spus, Florina Bogdan nu a venit cu mana in fund in casnicie, tac-su e om de afaceri vechi in Cluj-Napoca si are de unde sa sustina Hermes-uri chiar si mai scumpe.

Apoi, sa faci misto de o femeie pozata intr-o ipostaza nefericita, Florina e chiar o femeie good looking, iar pulpele alea muschiuloase sunt de la sport.

Oops, stati ca nu mai e la Digi 24. Adriana Dutulescu, oama lui Edi Hellvig, tocmai ce a fost schimbata de Teszari si inlocuita cu Dan Marinescu, omul SRI de la Adevarul.

Acuma, sa va spun de ce s-a oparit BTI, sexagenarul care isi pune poze cu el tinerel, si care sta in casa toata ziua si se uita la filme: pentru ca Rares Bogdan l-a mentionat pe Cozmin Gusa intr-o declaratie prin care a sustinut ca intrarea acestuia in competitia pentru Cotroceni ii va crea mari probleme lui Simion!

Catelusul lui Coldea a reactionat, ca, no, trebuie sa isi merite solda si sa vada stapanul Florian ca latra la dusmanii sai.

Cozmin Gușă a intrat în scenă și îi lovește crunt bazinul lui George Simion, pentru că în ultimii 4 ani de zile Gușă a jucat în zona suveranistă, cu grupul de gândire Gold, cu radio Gold FM. Și-a creat o anumită notorietate, o anumită profilare în zona suveranistă, iar pentru George Simion reprezintă un pericol mortal, pentru că o să îi ia votanții. De asemenea, atacă și bazinul socialist, în care a fost coleg cu Marcel Ciolacu în PSD, și cu Mircea Geoană.

Citeste continuarea pe solidnews.ro