MENIU

Consiliul Regal, anunț surprinzător despre principele Nicolae. Ar putea să-și reprimească titlul?

<p>Principele Nicolae si Regele Mihai</p>

Fostul principe Nicolae are din nou speranțe că titlul care i-a fost retras ar putea să fie recăpătat. Mesajul vine de la un membru al Consiliului Regal.

Anders Lindberg, membru al Consiliului Regal, care se ocupă și de imaginea fostei Case Regale a Albaniei, a vorbit despre decizia luată de Regele Mihai în legătură cu nepotul său Nicolae.

„Decizia legată de prințul Nicolae a fost luată de către Majestatea Sa Regele Mihai. Pot să vă spun un singur lucru: un om poate trăi foarte mult. Majestarea Sa Regele Mihai ne-a demonstrat că viața poate fi foarte lungă și multe lucruri se pot întâmpla de-a lungul unei vieți", a spus Anders Lindberg, potrivit Libertatea.

Recent, Nicolae a adus lămuriri cu privire la actualul său statut în Casa Regală, dar, mai ales, a subliniat faptul că retragerea titlului de "Principe" s-a făcut abuziv și, mai ales, contrar voinței sale.

Lindber este consultantul informal al Principesei Moştenitoare a Suediei, Victoria. Se ocupă de imaginea fostei Case Regale a Albaniei şi, din 2015, face parte din Consiliul Regal din România. A acceptat sa vorbească despre neînţelegerile iscate în jurul Familiei Regale a României, iar afirmaţia lui Lindberg îl contrazice pe Nicolae Medforth Mills, care spune că nu crede că bunicul lui e cel care i-a luat titlul.

Mai multe articole despre:
Principele Nicolae Consiliul Regal