MENIU

Confruntare între un poliţist şi un şofer, după un accident la Sibiu: Poate-ţi dau două palme-VIDEO

Luni a avut loc un accident rutier în apropiere de Kaufland la Sibiu. Unul dintre polițiștii care s-au deplasat la fața locului pentru cercetare, a avut un conflict verbal cu un șofer. Totul a culminat cu amenințarea cu ”două palme” a agentului către conducătorul auto.

Incident în trafic la Sibiu. Un agent de poliție care s-a deplasat la un eveniment rutier în urma căruia o femeie a fost lovită de o mașină pe trecea de pietoni, a avut o dispută verbală aprinsă cu un alt conducător auto, care cel mai probabil a încercat să treacă prin zonă, în timp ce se făceau măsurători la fața locului.

Polițistul și-a ieșit din fire și a început să vorbească pe un ton ridicat și  nepotrivit. Dialogul cu șoferul a culminat în momentul în care polițistul i-a spus conducătorului auto că poate îi dă și ”două palme”.

Imaginile au fost surprinse de un blogger sibian.

IPJ Sibiu a anunțat că va face o anchetă. ”La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu au fost dispuse verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest incident”, a spus Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Mai multe articole despre:
accident poliţist confruntare accident sibiu