MENIU

Conflict sângeros în județul Dolj, chiar în noaptea de Înviere: Doi tineri au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați

Conflict

Scene incredibile într-o comună doljean, petrecute chiar în sfânta noapte de Înviere. Doi tineri au fost înjunghiați cu un cuţit de un bărbat în vârstă de 43 de ani, în urma unei altercaţii, relatează realitateadecraiova.net.

Cei doi tineri în vârstă de 20 și 21 de ani, toţi din localitatea doljeană Vela, au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 43 de ani a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției. Ulterior, acesta a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.

„Ulterior, în urma analizării situației de fapt, cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, fiind efectuate sub directa coordonare unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Mai multe articole despre:
dolj conflict dolj tineri injunghiati spital politie