MENIU

Confesiunea unei tinere care face videochat: "Mi-am îndeplinit un vis"

Maria a devenit model de videochat, după ce a trecut prin mai multe greutăţi. Nu şi-a văzut niciodată tatăl, iar când i-a murit mama a simţit că trebuie să facă ceva.

Tânăra este dintr-un sat din apropierea Bucureştiului, iar 2015 a fost cel mai greu an al vieții ei. Și-a pierdut mama și lumea ei s-a prăbușit odată cu pierderea celui mai importat om din viața ei. A fost momentul în care a decis să-şi schimbe viaţa.

"Atunci când nu mai ai nimic de pierdut, faci tot posibilul să câștigi întreaga lume. Asta fac eu, călătorind", spune tânăra.

În 2016 Maria a devenit model de videochat. La început la un studio mic, din Capitală. Acum muncește cinci zile pe săptămână, opt ore pe zi și câștigă de câteva zeci de ori mai mult decât salariul minim pe economie al României.

"Am călătorit pe trei continente și am văzut o grămadă de țări. Mi-am îndeplinit un vis, pe care l-am avut de când eram mică. Sunt model de videochat la cel mai bun studio din țară și mă mândresc cu asta! Orice ai face în viață, trebuie să fii cel mai bun. Și eu sunt printre cele mai bune", a spus tânăra.

Sursa 

Mai multe articole despre:
videochat model videochat videochat venituri