MENIU

Condimentul minune care arde grăsimile rapid. Trebuie să îl încerci!

Condimentul minune care arde grăsimile rapid. Trebuie să îl încerci!

Boabele de muştar sunt o adevărată minune a naturii, dar de multe ori nu sunt folosite că atare, ci sub formă de pastă, adică sub formă de muştar clasic.

Trebuie să ştii că boabele au o valoare nutritională mai mare şi contribuie mult mai mult la arderea grăsimilor, la accelerarea metabolismului şi la îmbunătăţirea stării de sănătate în general. Încearcă şi tu dietă cu boabe de muştar, dacă vrei să slăbeşti sănătos.

Sunt două feluri de boabe de muştar pe care le poţi consumă pentru a slabi: boabele albe, care de fapt sunt gălbui, şi boabele brune. Acestea din urmă au un efect mai puternic decât primele, aşa că ţi le recomandăm pentru dietă de slăbit.

Boabele de muştar au un gust uşor picant, îţi taie poftă de mâncare şi te determina să mănânci mai sănătos. Nutriţioniştii susţin că multe condimente picante, printre care şi boabele de muştar, te ajută să mănânci mai puţine alimente grase şi dulci şi mai multe alimente sărace în calorii.

Dietă cu boabe de muştar nu are o perioada determinată, astfel că o poţi începe acum şi o poţi încheia atunci când consideri că ai slăbit cât ţi-ai dorit. Oricât de puternice ar fi împotriva depozitelor adipoase, boabele de muştar nu te pot ajută să slăbeşti dacă nu ai o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.

Aşadar, atât timp cât vrei să slăbeşti cu boabe de muştar, trebuie să renunţi la alimentele cu un conţinut ridicat de zahăr şi grăsimi, precum şi la alimentele care nu îţi furnizează substanţe nutritive.

Deoarece sunt un condiment, boabele de muştar ar trebui adăugate cât mai des în mâncarea pe care o consumi. De exemplu, le poţi adaugă în sandvişuri, salate, dressinguri pentru carnea de peste şi cea de pui sau chiar în sosuri pentru legume.

Pentru efecte rapide, trebuie să pui 3 linguriţe de boabe de muştar într-un pahar cu apă şi să bei amestecul înainte de fiecare masă principala.

Boabele de muştar lăsate la înmuiat în apă sunt o altă metodă de a le pregăti pentru consum. Iar dacă vrei să-ţi pregăteşti un muştar homemade senzaţional pentru silueta, ai nevoie de:

- 250 ml apă plata
- 150 ml suc de lămâie
- 250 g boabe de muştar
- miere

Boabele se adaugă în apă şi sucul de lămâie şi se lasă la înmuiat 12 ore, apoi tot amestecul se trece prin blender până când devine o pastă omogenă. Muştarul trebuie ţinut în frigider.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
dietă cură de slăbire boabe muştar