MENIU

Concluzii halucinante. Postacii de Facebook au găsit motivul tragediei: Halloween-ul

Mai mulți comentatori au intrat pe pagina de Facebook a evenimentului de vineri noaptea din Clubul Colectiv pentru a-și împărtăși părerile potrivit cărora incendiul a avut loc din cauză că românii sărbătoresc Halloween-ul.

"Happy Halloween. Asta se întâmplă când faci din Halloween o sărbătoare națională, o sărbătoare satanistă cu vrăjitori, zombi, vampiri, fantome și schelete. Numai naivii și cei aliniați politically correct merg la petrecere de Halloween", a scris un utilizator pe Facebook.

Mesajele de acest gen erau postate pe pagina evenimentului, printre mesajele disperate ale supraviețuitorilor sau ale oamenilor care își căutau prietenii și rudele printre victimele tragediei. 

"Aceasta zi demonica a adus moartea multor oameni nevinovati, aceasta "sarbatoare" de cacat nu ne prieste noua romanilor, deci interziceti holloween, nu mai copiati dupa americani ca numai rautati sunt in "lumea lor". Avea Ceausescu dreptate de tot punea embargoul in SUA, ura America", a scris un alt comentator. 

Mai multe articole despre:
incendiu Halloween club colectiv