MENIU

Concert country rezervat doar bărbaților în onoarea vizitei lui Donald Trump în Arabia Saudită

Imediat după discursul președintelui american, Donald Trump, aflat în prima sa vizită oficială în regatul saudit, starul de muzică country, Toby Keith, a ținut un concert în capitala țării, în fața unui piublic format doar din brbați peste 21 de ani.

Într-una dintre cele mai surprinzătoare apariții muzicale ale anului, cântărețul de country, Toby Keith, cunoscut pentru melodii precum „Whisky Girl”, „Drunk Americans” și „I Love This Bar”, a ținut sâmbătă un concert rezervat strict publicului masculin. Evenimentul a avut loc în Arabia Saudită, cu ocazia vizitei  președintele Donald Trump în această țară.

Artistul, cunoscut pentru cântecele și versurile patriotice și dedicate băuturilor americane, a apărut pe scena din Riyadh, în ciuda interdicțiilor din regatul saudit ultraconservator. Se știe că alcoolul, la fel ca și interacționarea între femei și bărbați sunt complet interzise.

Keith a cântat pentru soldații americani de peste hotare și a apărut la ceremonia de învestire a noului președinte, sub deviza „Make America Great Again!” în fața Memorialului Lincoln din Washington DC, lucru pe care mulți artiști au refuzat.