MENIU

Comunicatorii PNL, instruiți să insiste că vaccinarea și plafonarea sunt meritele partidului - DOCUMENT

Sigla PNL

Comunicatorii PNL au fost instruiți ca în toate aparițiile publice pe care le să insiste asupra faptului că accelerarea vaccinării și plafonarea prețurilor energie sunt meritele liberalilor. Pe de altă parte, un alt mesaj care se cere repetat este cel privind IMPOSIBILITATEA refacerii USL, alături de PSD. Ghidul de mesaje, așa-numitul punctaj, a fost prezentat în exclusivitate la "Culisele Statului Paralel".

"USL un se poate reface, nu putem vorbi despre intrarea la guvernare a PSD; PNL este 100% în spatele lui Nicolae Ciucă și a negocierilor pe care le are cu partidele. Așteptăm să discutăm cu USR, să vedem dacă se poate reface Coaliția. (Recomandare postare Facebook, apel PNL la responsabilitatea USR și PNL", este directiva principală, pe linie politică, pe care comunicatorii PNL trebuie să o repete în emisiuni TV, dar și să o promoveze pe Facebook", a arată documentul intern, prezentat în exclusivitate de Realitatea Plus.

Pe componenta economico-socială, comunicatorii PNL trebuie să insiste pe faptul că partidul "a găsit cele mai bune soluții pentru facturile la electricitate și gaze: plafonare, compensare, amânare! Facturile vor rămâne la fel ca în iarna anului 2020. Aproape 15 milioane de români vor beneficia."

O altă componentă a mesajului social trebuie să fie țintită pe campania de vaccinare, "care înregistrează cele mai mari cifre de la debutul campaniei, 150 de mii pe zi, din care 110 cu prima doză. Am depășit 6 milioane de români vaccinați (recomandare promovare Facebook!). 

În acest context, comunicatorii PNL trebuie să insiste pe idea că "PSD și AUR au respins certificatul COVID pentru angajați, PNL a votat pentru".